Genel Kurallar | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar |
|
||||||
uygur
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22-Eylül-2013 Gönderilenler: 1 ![]() |
![]() ![]() ![]()
![]() Gönderim Zamanı: 22-Eylül-2013 Saat 16:14 |
||||||
MF ailesine merhaba.Amasya'lıyım.
Babadan kalma 2000 model MF 240s im var.1940 saatte,hidrolik direksiyon,askı pedal,syncro 8,disk fren.Senede 20-30 saat kullanıyorum. Pistonlu gübre saçar aldım.Avluda deneme sırasında kuyruk mili çalışırken ,kuyruk milini durdurmadan pistonları açıp kapatma mekanizması (koltuğun sağ altındaki mekanizma) çalışmadı.Kuyruk milini ayırınca çalıştı.Bende gübre saçarı geri verdim.Çünkü gübre dolu olarak düşünürsek,tarla sınırında dönüş yaparken gübre saçmayı durdurmamız gerektiğinde önce kuyruk milini devreden çıkarıp sonra pistonları kapatıcağız ancak bu ara zamanda(kuyruk milinin durmasından pisyonları kapatana kadar) gübre boşa akmaya devam edecek. Benim sormak istediğim, ipto ve spool walf nedir?Bahsettiğim sorunla ilgilimidir? Traktörümde varmıdır?Yoksa ekletebilirmiyim?Bunları tam olarak açıklayan kaynak bulamadım. Ayrıca, traktörümün transmisyonu ve arka dişli grubu hangi firmanın üretimidir?Genel olarak MF lerin dişli sistemi kimin üretimidir? Carrora ;ZF gibi markası varmıdır?Varsa bunları uzel patentlemi imal etti, yoksa hema gibi firmalaramı yaptırdı?Mesela hidrolik diroksiyonum hema üretimi. MF 266 ları çok seviyorum.4wd lerinin ön dingillerini kim üretti? Saygılar.
|
|||||||
Cemal
|
|||||||
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |